Fixa världens bästa födelsedagstårta

Har du ett barn som älskar Babblarna? Då måste du beställa en Babblarna tårta till hens födelsedag. Babblarna är en stor favorit hos många småbarn. En tårta med Babblarna är en färgglad tårta med härliga motiv av de olika figurerna. Det finns olika storlekar på tårtorna som du kan beställa och självklart kan du välja smak också. Vill du gå all in kan du också beställa cupcakes med motiv av Babblarna och göra ett riktigt temakalas där allt från muggar till godispåsar är med Babblarna på.

Du kan beställa marsipanlock med olika motiv

Om du gillar att baka själv kan du självklart baka en egen tårta och beställa ett marsipanlock med Babblarna-motiv. Du kan beställa marsipanlocket i olika storlekar och former. Du kan också beställa ätbart lim och livsmedelsfärger som du kan använda för att dekorera din tårta. Det kan också vara en bra idé att köpa andra ätbara detaljer som ögon om du vill göra egna snacks med dekoration på samma tema.

Lyckas med din tårtbotten

Vill du fixa din egen tårta kanske du tänker baka din egen tårtbotten. För att lyckas med din tårtbotten finns det några bra tips som du kan ta med dig. Det första är att du ska vispa äggen och sockret tillräckligt länge. Det brukar vara ungefär 7-10 minuter du behöver vispa. När du tror att du är färdig, vispa lite till. För att sedan behålla det fina fluffet ska du använda stora vändande rörelser när du rör ner resten av ingredienserna. När tårtbotten är färdig i ugnen låter du den svalna i 5-10 minuter innan du vänder den. Du ska vända den för att toppen kan vara lite ojämn och om du tippar ut tårtbotten ur formen kommer den plattas till. Du kan med fördel baka tårtbotten någon dag innan du ska montera tårtan. Låt tårtbotten svalna helt innan du skär i den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *